Konkludentní souhlas

Pro účely focení nebo pořízení krátkého filmu do kroniky, příp. Zpravodaje či na webové stránky je na akcích pořádaných obcí Lesní Hluboké a spolky obce Lesní Hluboké vyvěšen Konkludentní souhlas, který znamená, že občan či jiný účastník akce souhlasí s pořízením fotek, popřípadě krátkých videozáznamů pro tyto účely.

 

Udělení konkludentního souhlasu

Vstupem na akci pořádanou obcí Lesní Hluboké (dále jen "Obec") uděluji souhlas v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. a čl. 7 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 pro

Obecní úřad Lesní Hluboké, Lesní Hluboké 46, 664 83 p. Domašov u Brna

IČ: 00637190, tel.: 546 440 271, mobil. 724 183 467

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., (dále jen "Správce"),

který zpracovává níže uvedené osobní údaje za účelem zachycení průběhu akcí pořádaných Obcí a obecními spolky sloužící jako prezentace obce na webových stránkách Obce, obecního webu, kroniky, příp. Zpravodaje. Jedná se o pořizování následujících dokumentů:

  1. Fotografie
  2. Videozáznam

Poskytnutý souhlas mohu kdykoliv odvolat

- neprodleně při akci na místě samém

- zasláním požadavku na zrušení uděleného souhlasu pomocí datové schránky, poštou (elektronickým podpisem)

- sdělením při osobní návštěvě v kanceláři Obce na adrese Lesní Hluboké 46

Tyto údaje budou využívány výhradně k uvedenému účelu a nebudou předávány jiným správcům, kromě poskytovatele, příp. Správce našich webových stránek.

Osobní údaje budou zpracovávány v souladu s platnou legislativou.

V případě Vaší nespokojenosti s ochranou osobních údajů se můžete také obrátit se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7,  web: www.uoou.cz.