Vážení spoluobčané,

Jihomoravský kraj pro Vás pro Vás připravil nový způsob informování v krizových situacích pomocí moderníhokomunikačního kanálu - posílání SMS zpráv na Váš mobilní telefon. Nepůjde ale vždy jen o krizové situace, SMS zprávyVám budou přinášet i řadu dalších potřebných informací z běžného života vaší obce.Pokud máte zájem dostávat informace např. o hrozícíchpovětrnostních vlivech (vichřice, přívalové deště, povodně, atd.), havarijních stavech v dodávkách elektrické energie,plynu, vody, o plánovaných přerušeních jejich dodávek, ale iřadu dalších důležitých informací, napište, prosím, SMS zprávu ve tvaru:
JMK mezera LESNI mezera HLUBOKE mezeraINFORMACE mezera ANO mezera PRIJMENI mezera JMENO mezera CISLO POPISNE    (text SMS můžete psát jak velkými, tak i malými písmeny, vše ale pište bez diakritiky).
 
Příklad SMS zprávy:JMK LESNI HLUBOKE informace ano novak stepan 20
 
Tuto zprávu odešlete z Vašeho mobilního telefonu na číslo 900 77 03. Cena této odeslané SMS zprávy je 3,- Kč (vč.DPH). Ihned obdržíte zpětnou SMS zprávu potvrzující, že jste do seznamu odběratelů informací zařazeni.Zasláním SMS zprávy dáváte současně souhlas k tomu, abyVám byly zasílány informace i od dalších subjektů zapojených do integrovaného záchranného systému,případně dalších subjektů jako např. elektrárenské,plynárenské, vodárenské společnosti.
 
Posílání SMS zpráv je pro Vás zcela dobrovolné, proto budete-li chtít kdykoliv ukončit odběr informací, pošlete,prosím, na číslo 900 77 03 SMS ve tvaru:    JMK mezera LESNI mezera HLUBOKE mezera INFORMACE mezera NE
Ihned obdržíte zpětnou SMS zprávu potvrzující, že jste zeseznamu odběratelů informací vyřazeni.
 
Chcete-li zjistit, jaký je stav Vašeho přihlášení k odběru informací, pošlete na číslo 900 77 03 SMS zprávu ve tvaru:
JMK mezera LESNI mezera HLUBOKE mezeraINFORMACE mezera STAV
 
Informace, které Vám budeme zasílat, jsou pro Vás bezplatné. Vy zaplatíte jen zaslání přihlašovací čiodhlašovací SMS zprávy za 3,- Kč (vč. DPH).
 
Jen samé dobré informace Vám přeje hejtman Jihomoravského kraje

                                                                                                                    Ing. Stanislav Juránek

Službu technicky zabezpečuje KONZULTA Brno, a.s., Veveří 9, 602 00 Brno, horká linka 541 128 530, hotline Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Pro operátora Telefónica O2 je služba zajišťována ve spolupráci se společností Tanger computersystems, s.r.o.)Informace v krizových situacích omocí SMS zpráv.