Nástroj pro rychlou reakci

Protože pomáhat si navzájem je normální.


Vhodný nástroj je lepší než sto dobrých rad

 

Pokud se vám ztratí zvíře, vytvořte hlášení a informujte o tom uživatele v okolí. Ti vám pomohou zvíře lokalizovat a navrátit zpět. Lokalizace zvířete proběhne tím dříve, čím více uživatelů se nachází ve vašem okolí. Vytvořte si profil a doporučte nástroj svým přátelům.

Když se ztratí zvíře, jde o čas
Webová aplikace savemypet vám umožní okamžitě informovat všechny uživatele v okolí, šance na brzké nalezení a navrácení zvířete se tak výrazně zvyšuje. Pošlete polohu, popis a fotku zvířete, takže všichni vědí, kdo a kde se hledá!

Každý může pomoci v nouzi a každý takovou pomoc může někdy potřebovat
Nejen majitelé zvířat, u kterých se mohou projevit toulavé nebo lekavé sklony, ale i všichni ostatní, kterým není lhostejno, co se děje v jejich okolí, se mohou zapojit do sítě pro skutečnou a hlavně rychlou pomoc při událostech, jako je ztráta nebo nález zvířete.

Budujte vlastní síť rychlé reakce ve svém okolí
Nabízíme nástroj rychlé reakce, který nejlépe funguje tam, kde je hustá síť uživatelů. Vytvořte si profil a pozvěte do systému své přátele a známé.

Dejte o nás vědět
Posuďte sami reálný přínos aplikace a napište o ní článek třeba do informačních novin své obce, města nebo kraje. Podklady si můžete vyžádat emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Pro média
Vytvořte si uživatelský účet a zjistěte na vlastní kůži, jak jednoduché a efektivní je aplikaci používat. Budete-li mít otázky, můžete je zaslat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..